Tidsbokning

Du är välkommen att boka tid med eller utan remiss. Landstingspatienter som är i behov av ortopedtekniska hjälpmedel blir kallad via telefon eller kallelse, detta sker så fort vi får remissen från behandlande läkare eller mottagningen. Du kan som privat-patient boka tid både vad gäller ortopedteknik, läkare eller fysioterapeut.

Vi har avtal med ett flertal försäkringsbolag. Om du har sjukvårdsförsäkring så behöver du ett godkännade från ditt försäkringsbolag för behandling/hjälpmedel innan du bokar tid hos oss. På försäkringssidan kan du läsa mer om vilka rutiner som gäller för just ditt försäkringsbolag.

Kontakta oss:

Telefon: 08-36 20 11
Fax: 08-36 24 11
E-post: kontor@ortopedia.se

1

Ring: 08- 36 20 11

eller Kontakta oss – fyll i formuläret nedanför.
2

TeleQ

Vi använder oss nu av telefonsystemet TeleQ. Istället för att vänta i telefonkö följer du bara instruktionerna du får i telefonen, knappar in ditt telefonnummer och personnummer och får därefter besked om vilken tid vi ringer tillbaka till dig. Vi kan på så sätt ge ökad tillgänglighet och service till dig.
3

Frikort gäller ej

Vi har avtal med Region Stockholm/SLL vad gäller ortopedteknik, men dessvärre gäller ej frikort. Frikort gäller inte heller för läkar- och fysioterapimottagningen.

Fyll i formuläret nedan: