Ett samarbete med försäkringsbolag

Försäkringsbolag med sjukvårdsförsäkringar

Vår målsättning är att bidra försäkringsbolag med sjukvårdsförsäkringar för friskare människor och friskare företag, som bygger på långsiktig trygghet. Konceptet är baserad på rätt vård i rätt tid och rehabilitering för en effektivare och snabbare läkningsprocess där individen snabbare kan komma tillbaka till det normala och aktiva livet. Ortopedia har i många år varit en solid och stabil vårdgivare med fokus på icke kirurgiska behandlingar i en tvärvetenskaplig grupp med läkare, fysioterapeut och ortopedingenjör.

Rutinerna för de olika försäkringsbolagen skiljer sig åt. Här nedanför hittar du kontaktuppgifter och länk till respektive försäkringsbolags hemsida för  dom exakta villkoren som gäller. Klicka på loggan för att komma vidare till ditt försäkringsbolag.

Du behöver kontakta ditt försäkringsbolag först för att få ett godkännande för behandling därefter ringer du oss och bokar tid. Ta med ditt godkännande vid första besöket. Detta gäller även om du har remiss från t.ex. läkare. Du kan ibland även få en tid bokad direkt via försäkringsbolaget.