ORTOPEDIA

Friskvårdsbutik / Sjukvårdsbutik

Friskvårdsbutik inom Ortopedteknik

På Ortopedia erbjuder vi en rad produkter inom ortopedteknik som kan köpas direkt över disk. Många patienter behöver inte specialanpassade ortopedtekniska hjälpmedel såsom ortoser, fotbäddar och skor, utan kan enkelt och smidigt köpa standardprodukter utan remiss och tidsbokning.

På alla våra mottagningar har vi ett standardsortiment med inläggssulor, tåspridare i silikon, enklare tygortoser för rygg, fotled, knä, handled och tumme mm. Vi har även ett urval av bekvämskor och sandaler som kan provas ut direkt på mottagningen, där våra medarbetare gärna hjälper till!

På Ortopedia erbjuder vi även specialtillverkade skor och sandaler. Idag går det att beställa dessa hjälpmedel både med digital teknik samt skickliga hantverksmetoder. Priset för sådana skor och kängor varierar mellan 8 000–12 000 kr till privata patienter (gäller ej patienter med giltig remiss och godkänd diagnos). För beställning av specialtillverkade skor går det utmärkt att boka en tid för kostnadsförslag och måttagning, besöket kostar 250 kr.

 

Skobutik på Löwenströmska Sjukhuset i Upplands Väsby

Ortopedia bedriver även en sko- och sjukvårdsbutik på Löwenströmska Sjukhuset i Upplands Väsby.

Vi har bekvämskor och sandaler för patienter som har avvikande skostorlek, extra smala och långa fötter eller extra breda och korta fötter. Dessa patienter har ofta svårt att hitta passande skor, speciellt om de även behöver inläggssulor i skorna/sandalerna. I dessa fall har skornas volym en extra viktig roll för komforten och eventuell avlastning.

I sjukvårds och -skobutiken på Löwenströmska Sjukhuset erbjuder vi dessutom en rad modeller av rea-/utgående skor och sandaler av välkända kvalitetsmärken. På detta vis kan vi ständigt fylla på med nyare modeller och nyheter.

Besök gärna vår skobutik i Upplands Väsby så kan du fynda ett par rejäla skor för priset 350 kr och uppåt!

ortopedia butik
ortopedia butik