Telefon: 08-36 20 11

Fax: 08-36 24 11

E-post: kontor@ortopedia.se

Erfarna och duktiga ortopedingenjörer, läkare och fysioterapeuter

Hos oss arbetar erfarna och duktiga leg. läkare, fysioterapeuter, ortopedingenjörer, och ortopedtekniker. Vårt nära samarbete mellan de olika yrkesgrupperna är ett tvärvetenskapligt koncept som hjälper dig att komma tillrätta med dina besvär på rätt sätt. Vi undersöker och behandlar skador från hela rörelseapparaten.
Du är välkommen att boka tid med eller utan remiss.

Vi har landstingsavtal vad gäller ortopedteknik men inte för läkar- och fysioterapi mottagning

Frikort gäller ej

Du kan som privat kund boka tid både vad gäller ortopedteknik och till läkare eller fysioterapeut.

Vi har avtal med ett flertal försäkringsbolag. Om du har sjukvårdsförsäkring så behöver du ett godkännade för behandling innan du bokar tid hos oss. På försäkringssidan kan du läsa mer om vilka rutiner som gäller för just ditt försäkringsbolag.

TeleQ

Vi använder oss nu av telefonsystemet TeleQ. Istället för att vänta i telefonkö följer du bara instruktionerna du får i telefonen, knappar in ditt telefonnummer och personnummer och får därefter besked om vilken tid vi ringer tillbaka till dig. Vi kan på så sätt ge ökad tillgänglighet och service till dig.

Ring: 08-36 20 11 eller Kontakta oss – fyll i formuläret nedanför:

Din email

Ditt telefonnummer

Beskriv ditt problem

City (Huvudkontor)


Östra Järnvägsgatan 25,  111 20 Stockholm

Ortopedia ligger mitt i centrala Stockholm. Åk till Stockholm Central med tåg, buss, tunnelbana eller Arlanda Express. Följ Vasagatan eller Östra Järnvägsgatan ca 200 meter mot Norra Bantorget.

Avdelning S:t Göran

Mariebergsgatan 16, 112 19 Stockholm

Ligger nära Stockholms Sjukhem, Bröstcenter, Smärtkliniken och Fridhemsplan.

 

Löwet

Löwenströmska Sjukhuset, 194 89 Upplands Väsby

Gå in via huvudentrén och fortsätt rakt fram till du kommer till hissarna. Gå in genom dörren till vänster om hissarna och ta därefter vänster. Besökare med bil: Följ skyltning mot Dialysmottagningen. Gå in i sjukhusbyggnaden Doktor Ziegerts Väg 5D.