Lakarmottagning Ortopedia

Ortopedias Läkarmottagning – Ortopedi

Inom muskulo-skeletal medicin står den strukturella diagnostiken i centrum. En väl underbyggd strukturell diagnos ställer krav på erfarenhet och systematisk utredning som kan liknas vid ett dektektivarbete. Vår övertygelse är att en korrekt diagnos är den bästa förutsättningen för en framgångsrik behandling. Mottagningen är en av få specialistkliniker i Sverige som erbjuder ett individanpassat utrednings – och behandlingsalternativ i glappet mellan primärvård och ortopedisk kirurgi.

Ortopedias läkarmottagning erbjuder professionell kompetens inom:

  • Medicinsk intervjuteknik och systematisk klinisk undersökning.
  • Allmän ortopedisk utredning.
  • Muskulo-skeletal medicin samt riktad fysioterapi.
  • Terapeutiska injektioner.
  • Remiss till MR, Ultraljud och Röntgen vid behov.
  • Remiss till sjukgymnast, naprapat, ortopedtekniker och övriga paramedicinska mottagningar vid behov.

Driftsform

Mottagningen drivs helt i privat regi utan avtal med Region Stockholm. Vi har avtal med ett flertal försäkringsbolag och tar även emot privatpatienter (för prisuppgift, var god kontakta oss via mail eller telefon). Patienter i behov av sjukskrivning, annat intyg eller receptförnyelse hänvisas i första hand till sin vårdcentral. Patienter med kronisk smärtproblematik ligger utanför mottagningens utrednings- och behandlingsinriktning.

Läkarmottagning

Våra läkare är specialister med fördjupad kompetens och lång erfarenhet inom muskulo-skeletal medicin, idrottsmedicin, ortopedi och ortopedisk kirurgi. Våra fysioterapeuter har lång och adekvat erfarenhet och arbetar hands-on med riktad fysioterapi och träningsrådgivning i samråd med våra läkare.

Lediga tjänster

Tycker du vår verksamhet låter intressant? Har du rätt kvalifikationer och intresse? Tveka inte att skicka ett mejl (hr@ortopedia.se) och berätta om dig själv.