Söker du ett spännande jobb och är redo att ta nästa steg? Söker du en arbetsplats där du kan utvecklas och göra skillnad? Trivs du i ett arbetsklimat präglat av samarbete mellan dina medarbetare, olika yrkesroller och mångfald?

Välkommen till Ortopedia!

Hos oss på Ortopedia jobbar du i en väl fungerande organisation med hög kvalitet, korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka dig egen och andras vardag. Vi strävar efter kontinuerlig förbättring i hela organisationen för att dels kunna ge våra patienter en effektivare vård av hög kvalitet, och dels för att ta tillvara på just din kompetens, idéer och utveckling.
Sök ditt jobb hos oss redan idag!

Lediga tjänster:

  • Leg. ortopedingenjör: Vi söker dig som vill utveckla dina färdigheter inom proteser, ortoser, skor och fotbäddar. Du ska ha ett stort intresse i att arbeta med patienter och med tillverkning och utprovning av ortopedtekniska hjälpmedel. Du behöver vara flexibel, kreativ, självgående samt ansvarsfull. Det är viktigt att du kan arbeta både individuellt såväl som i team. Skicka din ansökan till oss på: hr@ortopedia.se
  • Leg. arbetsterapeut: Nu söker vi dig som är leg. arbetsterapeut och vill arbeta med utprovning och tillhandahållande av ortopedtekniska hjälpmedel! Vi behöver din ansökan senast 10 december. Skicka din ansökan till oss på: hr@ortopedia.se. 

    Du kan läsa mer om tjänsten här: https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Hitta-jobb/Platsbanken/annonser/22923995

Stämmer inte någon av ovanstående tjänster in på din profil är du alltid välkommen in med en spontan ansökan. Skicka din ansökan till: hr@ortopedia.se så hör vi av oss!
Har du frågor om tjänster eller praktik går det bra att maila oss.

Alla ansökningar och förfrågningar hanteras med full sekretess.