ORTOPEDIA

Arbeta med oss

Söker du ett spännande jobb och är redo att ta nästa steg? Söker du en arbetsplats där du kan utvecklas och göra skillnad? Trivs du i ett arbetsklimat präglat av samarbete mellan dina medarbetare, olika yrkesroller och mångfald? Hos oss på Ortopedia jobbar du i en väl fungerande organisation med hög kvalitet, korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka dig egen och andras vardag. Vi strävar efter kontinuerlig förbättring i hela organisationen för att dels kunna ge våra patienter en effektivare vård av hög kvalitet, och dels för att ta tillvara på just din kompetens, idéer och utveckling. Sök ditt jobb hos oss redan idag!

Sjukgymnast med erfarenhet inom OMI

Just nu söker vi fysioterapeuter / Sjukgymnaster med erfarenhet inom ortopedisk medicin för behandlingar av skador, smärtor eller besvär i rörelseapparaten. Ett multidisciplinärt behandlingscenter för ortopediska patienter som har försäkring eller är privatbetalande. Tjänsterna är på heltid men deltid kan diskuteras. Mottagningen ligger ca 100 meter från Stockholm Centralstation.
Frågor: hr@ortopedia.se eller ring 072-003 10 50, Adress: Östra Järnvägsgatan 25, 111 20 Stockholm

Ortopedingenjör och ortopedskotekniker

Ortopedia Ortopedtekniska Center AB expanderar och söker därför nya kollegor som vill vara med att utveckla vår verksamhet.
Frågor: hr@ortopedia.se eller ring 072-003 10 50, Adress: Östra Järnvägsgatan 25, 111 20 Stockholm

Skicka din ansökan till oss på: hr@ortopedia.se

Stämmer inte någon av ovanstående tjänster in på din profil är du alltid välkommen in med en spontanansökan. Skicka din ansökan till: hr@ortopedia.se så hör vi av oss! Har du frågor om tjänster eller praktik går det bra att maila oss.

Alla ansökningar och förfrågningar hanteras med full sekretess.