ORTOPEDIA

Arbeta med oss

Söker du ett spännande jobb och är redo att ta nästa steg? Söker du en arbetsplats där du kan utvecklas och göra skillnad? Trivs du i ett arbetsklimat präglat av samarbete mellan dina medarbetare, olika yrkesroller och mångfald? Hos oss på Ortopedia jobbar du i en väl fungerande organisation med hög kvalitet, korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka dig egen och andras vardag. Vi strävar efter kontinuerlig förbättring i hela organisationen för att dels kunna ge våra patienter en effektivare vård av hög kvalitet, och dels för att ta tillvara på just din kompetens, idéer och utveckling. Sök ditt jobb hos oss redan idag!

Leg. ortopedingenjör

Vi söker dig som vill utveckla dina färdigheter inom proteser, ortoser, skor och fotbäddar. Du ska ha ett stort intresse i att arbeta med patienter och med tillverkning och utprovning av ortopedtekniska hjälpmedel. Du behöver vara flexibel, kreativ, självgående samt ansvarsfull. Det är viktigt att du kan arbeta både individuellt såväl som i team.

Leg. arbetsterapeut

Vi söker nu Dig som är legitimerad arbetsterapeut och som vill arbeta med ortopedteknik. I ditt arbete kommer du att träffa patienter och prova ut och anpassa ortopedtekniska hjälpmedel, i form av inlägg och skor, samt enklare prefabricerade ortoser. Du följer patienten från första mötet till slutleverans av hjälpmedel. Varmt välkommen med din ansökan!

Leg. fysioterapeut

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och som vill arbeta i en spännande miljö där din tjänst kommer att vara dels som fysioterapeut och dels där du kommer att arbeta med lättare ortopedteknik (inlägg, skor, ortoser). Du har ett stort intresse för bedömning, manuell behandling och träning av patienter med muskuoloskeletala besvär. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag!

Receptionist – Löwenströmska

Nu söker vi en ny receptionist till vår mottagning på Löwenströmska Sjukhuset i Upplands Väsby (även arbete på våra andra mottagningar kan förekomma). Som receptionist tar du emot och hanterar patienter och besökare dagligen. Vi har olika bokningsystem, bokningsrutiner och datorprogam som du arbetar i. I arbetsuppgifterna ingår även butiksarbete. Om du söker ett varierat och givande arbete är denna tjänst något för dig. Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till oss på: hr@ortopedia.se

Stämmer inte någon av ovanstående tjänster in på din profil är du alltid välkommen in med en spontanansökan. Skicka din ansökan till: hr@ortopedia.se så hör vi av oss! Har du frågor om tjänster eller praktik går det bra att maila oss.

Alla ansökningar och förfrågningar hanteras med full sekretess.