ORTOPEDIA

Arbeta hos oss

Söker du ett spännande jobb och är redo att ta nästa steg? Söker du en arbetsplats där du kan utvecklas och göra skillnad? Trivs du i ett arbetsklimat präglat av samarbete mellan dina medarbetare, olika yrkesroller och mångfald? Hos oss på Ortopedia jobbar du i en väl fungerande organisation med hög kvalitet, korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka dig egen och andras vardag. Vi strävar efter kontinuerlig förbättring i hela organisationen för att dels kunna ge våra patienter en effektivare vård av hög kvalitet, och dels för att ta tillvara på just din kompetens, idéer och utveckling. Sök ditt jobb hos oss redan idag!

Leg. ortopedingenjör

Vi söker dig som vill utveckla dina färdigheter inom proteser, ortoser, skor och fotbäddar. Du ska ha ett stort intresse i att arbeta med patienter och med tillverkning och utprovning av ortopedtekniska hjälpmedel. Du behöver vara flexibel, kreativ, självgående samt ansvarsfull. Det är viktigt att du kan arbeta både individuellt såväl som i team.

Sömmerska

Vi söker dig som är sömmerska/sadelmakare. Du behöver vara kunning inom sadelmakeri, industrisömmnad, möbelklädsel eller liknande. Du ska vara en hantveckare som kan arbeta med olika material och tekniker. Du kommer att arbeta som ett led i vår produktion där produkterna ska anpassas till en unik patient, därav krävs det att du är lösningsorienterad, kreativ och flexbiel i ditt arbetssätt.

Skicka din ansökan till oss på: hr@ortopedia.se

Stämmer inte någon av ovanstående tjänster in på din profil är du alltid välkommen in med en spontan ansökan. Skicka din ansökan till: hr@ortopedia.se så hör vi av oss! Har du frågor om tjänster eller praktik går det bra att maila oss.

Alla ansökningar och förfrågningar hanteras med full sekretess.