ORTOPEDIA

Fysioterapi och Handterapi

På vår mottagning i centrala Stockholm jobbar fysioterapeuter med bred kompetens inom ortopedi. Du får en noggrann och systematisk undersökning och därför en säkrare diagnostik och behandling med snabb återgång till arbete och idrott. Det är framförallt viktigt att utreda orsaken till besvären/skadan för att minska risken för nya skador. Vi har dessutom arbetsterapeuter som är specialiserad inom handterapi.

Hos oss får du behandling och individuellt anpassad träning efter dina behov. Därtill kan du få ergonomisk rådgivning och utprovning av ortoser eller formgjutna fotbäddar om behov finns. Vi arbetar i ett multidisciplinärt team med läkare, fysioterapeuter, arbets-/handterapeut och ortopedingenjör.

Du är välkommen till oss privat, med eller utan remiss eller via din sjukvårdsförsäkring. Vi har inget avtal med Region Stockholm/SLL när det gäller fysioterapi eller handterapi, frikort gäller ej. Många privata sjukvårdsförsäkringar erbjuder behandling hos fysioterapeut och arbetsterapeut som en del i den vård du får tillgång till. Vi har avtal med ett flertal försäkringsbolag.

Alexander

Alexander Clark

Alexander- är leg. fysioterapeut med erfarenhet av i ett flertal olika idrottsföreningar, för nuvarande även verksam i svenska basketbollförbundet som fysioterapeut för Sveriges ungdomslandslag. Han använder sig av manuella tekniker, laser, stötvåg, indiba, akupunktur samt rehabiliteringsträning. Alexander jobbar även med ortopedtekniska hjälpmedel i form av fotbäddar/inlägg, skor och ortoser

Boka tid online hos Alexander: https://webbtidbok.bokadoktorn.se/app/1V0sLY

Emilia Stamboe Liljehammar

Emilia är Leg. arbetsterapeut med inriktning inom handterapi och tar gärna emot patienter som är i behov av ortopediska hjälpmedel i form av hand- och fingerortoser, pre- och postoperativa ortoser, fotbäddar och ortopediska skor.

Boka tid online hos Emilia: https://webbtidbok.bokadoktorn.se/app/VubEaR

Erik Esbjörnsson

Erik Esbjörnsson

Erik är leg. Fysioterapeut, har OMT steg 1, samt erfarenhet från primärvården. Han använder sig av manuella tekniker, laser, stötvåg, Indiba, akupunktur, samt rehabiliteringsträning. Erik jobbar även med ortopediska hjälpmedel i form av fotbäddar/inlägg, skor och ortoser.

Boka tid online hos Erik E : https://webbtidbok.bokadoktorn.se/app/Oo1rpW