ORTOPEDIA

Fysioterapi

På vår mottagning i centrala Stockholm jobbar fysioterapeuter med bred kompetens inom ortopedisk medicin. Du får en noggrann och systematisk undersökning och därför en säkrare diagnostik och behandling med snabb återgång till arbete och idrott. Det är framförallt viktigt att utreda orsaken till besvären/ skadan för att minska risken för nya skador.

Hos oss får du behandling och individuellt anpassad träning efter dina behov. Ergonomisk rådgivning och utprovning av ortoser eller formgjutna fotbäddar om behov finns. Vi arbetar i multidisciplinärt team med läkare och ortopedingenjör.

Du är välkommen till oss privat, med eller utan remiss eller via din sjukvårdsförsäkring. Vi har inget landstingsavtal när det gäller fysioterapi, frikort gäller ej. Många privata sjukvårdsförsäkringar erbjuder behandling hos sjukgymnast och naprapat som en del i den vård du får tillgång till. Vi har avtal med ett flertal försäkringsbolag.

Carina Grähs

CARINA GRÄHS

Carina – är leg. sjukgymnast och är medicinsk ansvarig för fysioterapi avdelningen, har avlagt högre exam inom OMI (Orthopaedic Medicine International) och har vidareutbildning inom idrottsmedicin, Axelina och Mulligan Concept. Carina jobbar även med diagnostisk ultraljud.

Boka tid online hos Carina: https://webbtidbok.bokadoktorn.se/app/1V0sLY

adam gustaffson

ADAM GUSTAFSSON

Adam är leg. fysioterapeut från KI, har OMI-utbildning. Behandlar ländrygg, knä, underben och fötter. Behandlar med laser, stötvåg, Indiba och manuell behandling, tejpning samt rehabiliteringsträning.

Boka tid online hos Adam: https://webbtidbok.bokadoktorn.se/app/ahTf2w

Erik Esbjörnsson

Erik Esbjörnsson

Erik är leg. fysioterapeut, har OMT- steg 1, och erfarenhet från primärvården. Behandlar med manuella tekniker, laser, stötvåg och Indiba. Rehabiliteringsträning

Boka tid online hos Erik E : https://webbtidbok.bokadoktorn.se/app/Oo1rpW