Hjälpmedelsdagen Fredag 29/9 2017

Varmt välkomna på Öppet hus på Löwenströmska Sjukhuset, Upplands Väsby!

Fredagen den 22 september är vi med och firar den nationella Hjälpmedelsdagen 2017 med att uppmärksamma Ortopedtekniska hjälpmedel! Hjälpmedel är viktiga för att öka självständigheten och livskvaliteten hos många människor. Behovet av hjälpmedel är stort och Hjälpmedelsdagen finns till för att sprida och öka kunskapen om dessa. Kanske är du själv brukare, har någon i din bekantskapskrets eller en anhörig som använder ortopedtekniska hjälpmedel?

Vi bjuder in till Öppet hus mellan kl. 13:00-16:00. Välkommen in och träffa oss på Ortopedia och prova olika ortopedtekniska hjälpmedel såsom inlägg/fotbäddar, ortopediska skor, ortoser och proteser. Vi finns här för alla slags frågor, funderingar eller rådgivning kring ortopediska hjälpmedel. Vi bjuder på fika.

Alla är välkomna – kom Du också!