Tidsbokning

Välkommen att boka tid hos oss!

08 - 36 20 11

Play Video

Tidsbokning

Du är välkommen att boka tid med eller utan remiss. Landstingspatienter som är i behov av ortopedtekniska hjälpmedel blir kallad via telefon eller kallelse, detta sker så fort vi får remissen från behandlande läkare eller mottagningen. Du kan som privat-patient boka tid både vad gäller ortopedteknik, läkare eller fysioterapeut.

TeleQ

Vi använder oss nu av telefonsystemet TeleQ. Istället för att vänta i telefonkö följer du bara instruktionerna du får i telefonen, knappar in ditt telefonnummer och personnummer och får därefter besked om vilken tid vi ringer tillbaka till dig. Vi kan på så sätt ge ökad tillgänglighet och service till dig.

Avtal med försäkringsbolag

Vi har avtal med ett flertal försäkringsbolag. Om du har sjukvårdsförsäkring så behöver du ett godkännade från ditt försäkringsbolag för behandling/hjälpmedel innan du bokar tid hos oss. På försäkringssidan kan du läsa mer om vilka rutiner som gäller för just ditt försäkringsbolag.

Frikort gäller ej

Om du har en bidragsberättigad diagnos och giltig remiss så är dina hjälpmedel kostnadsfria (gäller ej specialskor där en egenavgift erläggs). Frikort gäller inte heller för läkar- och fysioterapimottagningen.

Ring: 08- 36 20 11

Måndag-Torsdag 08:00- 17:00 - Fredag 08:00- 16:30