Friskvårdsbutik

Sjukvårdsbutik, Skobutik

Play Video

Friskvårdsbutik inom Ortopedteknik

På Ortopedia erbjuder vi en rad produkter inom ortopedteknik som kan köpas direkt över disk. Många patienter behöver inte specialanpassade ortopedtekniska hjälpmedel såsom ortoser, fotbäddar och skor, utan kan enkelt och smidigt köpa standardprodukter utan remiss och tidsbokning.

På alla våra mottagningar har vi ett standardsortiment med inläggssulor, tåspridare i silikon, enklare tygortoser för rygg, fotled, knä, handled och tumme mm. Vi har även ett urval av bekvämskor och sandaler som kan provas ut direkt på mottagningen, där våra medarbetare gärna hjälper till!

På Ortopedia erbjuder vi även specialtillverkade skor och sandaler. Idag går det att beställa dessa hjälpmedel både med digital teknik samt skickliga hantverksmetoder. Priset för sådana skor och kängor varierar mellan 8 000–12 000 kr till privata patienter (gäller ej patienter med giltig remiss och godkänd diagnos). För beställning av specialtillverkade skor går det utmärkt att boka en tid för kostnadsförslag och måttagning, besöket kostar 400 kr.

 

Skobutik på Löwenströmska Sjukhuset i Upplands Väsby & Farsta C

Ortopedia bedriver även en sko- och sjukvårdsbutik på Löwenströmska Sjukhuset i Upplands Väsby och en nyöppnad avdelning i Farsta C.

Vi har bekväma skor och sandaler för patienter som t ex har avvikande skostorlek, avvikande volym eller andra deformiteter och besvär. Dessa patienter har ofta svårt att hitta passande skor, speciellt om de även behöver inläggssulor i skorna/sandalerna. I dessa fall har skornas volym en extra viktig roll för komforten och eventuell avlastning.

I sjukvårds och -skobutiken på Löwenströmska Sjukhuset & i Farsta Centrum erbjuder vi dessutom en rad modeller av rea-/utgående skor och sandaler av välkända kvalitetsmärken. På detta vis kan vi ständigt fylla på med nya modeller.

Besök gärna våra skobutiker i Upplands Väsby & Farsta C så kan du fynda ett par bra skor.

Våra mottagningar

Löwenströmska

Dr. Ziegerts Väg 5D
194 89 Upplands Väsby
Måndag-Fredag: 08:00- 16:30

Farsta C

Karlandaplan 8
123 47 Farsta
Måndag-Fredag: 08:00 - 16:30