Friskvårdsbutik

Sjukvårdsbutik, Skobutik

Play Video

Friskvårdsbutik inom Ortopedteknik

På Ortopedia erbjuder vi en rad produkter inom ortopedteknik som kan köpas direkt över disk. Många patienter behöver inte specialanpassade ortopedtekniska hjälpmedel såsom ortoser, fotbäddar och skor, utan kan enkelt och smidigt köpa standardprodukter utan remiss och tidsbokning.

På alla våra mottagningar har vi ett standardsortiment med inläggssulor, tåspridare i silikon, enklare tygortoser för rygg, fotled, knä, handled och tumme mm. Vi har även ett urval av bekvämskor och sandaler som kan provas ut direkt på mottagningen, där våra medarbetare gärna hjälper till!

På Ortopedia erbjuder vi även specialtillverkade skor och sandaler. Idag går det att beställa dessa hjälpmedel både med digital teknik samt skickliga hantverksmetoder. Priset för sådana skor och kängor varierar mellan 8 000–12 000 kr till privata patienter (gäller ej patienter med giltig remiss och godkänd diagnos). För beställning av specialtillverkade skor går det utmärkt att boka en tid för kostnadsförslag och måttagning, besöket kostar 300 kr.

 

Skobutik på Löwenströmska Sjukhuset i Upplands Väsby

Ortopedia bedriver även en sko- och sjukvårdsbutik på Löwenströmska Sjukhuset i Upplands Väsby.

Vi har bekväma skor och sandaler för patienter som t ex har avvikande skostorlek, avvikande volym eller andra deformiteter och besvär. Dessa patienter har ofta svårt att hitta passande skor, speciellt om de även behöver inläggssulor i skorna/sandalerna. I dessa fall har skornas volym en extra viktig roll för komforten och eventuell avlastning.

I sjukvårds och -skobutiken på Löwenströmska Sjukhuset erbjuder vi dessutom en rad modeller av rea-/utgående skor och sandaler av välkända kvalitetsmärken. På detta vis kan vi ständigt fylla på med nya modeller.

Besök gärna vår skobutik i Upplands Väsby så kan du fynda ett par bra skor.

  • Vår mottagning är belägen inne i Löwenströmska Sjukhuset. Du kan antingen gå in via huvudentrén eller från baksidan av sjukhuset.

Med bil

Ta avfarten på E4 mot Upplands Väsby N/Vallentuna. Ta av i rondellen mot Vallentuna/Sjukhus. Sväng till vänster och fortsätt ca 4 km. Sväng sedan till höger mot Löwenströmska Sjukhuset. Håll till höger igen mot Dialysmottagningen (inte huvudentrén), fortsätt tills du är framme på Dr Ziegerts väg 5D. Där finns parkeringsplatser för besökande för Ortopedia/Dialysmottagningen.

Buss

Med buss 538 eller 568 tar du dig till Löwenströmska Sjukhuset. Gå in i sjukhusets huvudentré och fortsätt sedan rakt fram. Framme vid hissarna och restaurangen tar du vänster och fortsätter sedan i en lång korridor. Vi finns på din högra sida efter ca 100 meter. Skyltningar finns.

Tåg

Kommer du med pendeltåg går du av vid Upplands Väsby station. Byt sedan till buss 568 mot Löwenströmska Sjukhuset.