Läkarmottagning

Mariebergsgatan 16, 112 19 Stockholm

Ortopedisk medicin och ortopedisk kirurgi

(För sjukvårdsförsäkring)

Play Video

Ortopedias Läkarmottagning – Ortopedi

Ortopedia har under åren utvecklat ett tvärvetenskapligt behandlingscenter för försäkringspatienter. Inom ortopedi står den strukturella diagnostiken i centrum. En väl underbyggd strukturell diagnos ställer krav på erfarenhet och systematisk utredning. Vår övertygelse är att en korrekt diagnos är den bästa förutsättningen för en framgångsrik behandling. Mottagningen är en av få specialistkliniker i Sverige som erbjuder ett individanpassat utrednings– och behandlingsätt inom ortopedisk medicin och ortopedisk kirurgi.

Ortopedias läkarmottagning erbjuder professionell kompetens inom:

  • Medicinsk intervjuteknik och systematisk klinisk undersökning.
  • Allmän ortopedisk utredning.
  • Terapeutiska injektioner.
  • Remiss till MR, Ultraljud och Röntgen vid behov.
  • Remiss till sjukgymnast, naprapat, ortopedtekniker och övriga paramedicinska mottagningar vid behov.

Dr. David Anderson

Specialist inom ortopedi med inriktning och fördjupad kompetens inom muskulosketala och neurologiska ryggbesvär, Idrottsmedicin, belastningsskador inom axel och knä och Injektionsbehandlingar. Subakuta posttraumatiska patienter är välkomna till mottagningen. Dr. Anderson har under de senaste åren arbetat på Aleris Specialistmottagning inom allmänortopedi och har även utfört hand- och fotkirurgi. Dr Anderson är subspecialist inom barnortopedi. Han har en bred kunskap och erfarenhet och bedömer samtliga tillstånd inom allmänortopedi.

Dr. Johan Isacson

Dr. Johan Isacson är specialist inom ortopedi med inriktning och fördjupad kompetens inom: Fotkirurgi. Johan tar emot patienter med neurologiska nack -och axelbesvär, idrottsmedicin och belastningsskador samt injektionsbehandlingar. Subakuta posttraumatiska patienter är också välkomna till mottagningen. Dr. Isacson är en mycket erfaren ortoped som är verksam på Ortopedia i centrala Stockholm. All behandling föregås av ett första mottagningsbesök med fokus på sjukhistoria och klinisk undersökning för fastställande av en strukturell orsak till besvären. Därefter diskuteras eventuellt behov av vidare utredning samt tillämpligt behandlingsupplägg.

Du som söker privat till läkare kan boka tiden online. Pris för första besöket är 1 400 kr, därefter enligt överenskommelse. Patienter i behov av sjukskrivning, annat intyg eller receptförnyelse hänvisas i första hand till sin vårdcentral. Patienter med kronisk smärtproblematik ligger utanför mottagningens utrednings- och behandlingsinriktning. Om du söker vård genom din sjukvårdsförsäkring så måste bokningen gå via ditt försäkringsbolag.​ Vi tar ej frikort.

Våra läkare är specialister med fördjupad kompetens och lång erfarenhet inom muskulo-skeletal medicin, idrottsmedicin, ortopedi och ortopedisk kirurgi. Våra fysioterapeuter har lång och adekvat erfarenhet och arbetar hands-on med riktad fysioterapi och träningsrådgivning i samråd med våra läkare.

Tycker du vår verksamhet låter intressant? Har du rätt kvalifikationer och intresse? Tveka inte att skicka ett mejl (hr@ortopedia.se) och berätta om dig själv.